JURNAL DE GRAVIDA

CUM SA-TI CONTROLEZI  GREUTATEA SI SA AI UN COPIL SANATOS

 

PRET PROMOTIONAL 50 RON

PROGRAM ONLINE DE 9 LUNI PENTRU CONTROLUL GREUTATII IN SARCINA
EDITIE REVIZUITA SI ADAUGITA


Pentru multe femei experienta sarcinii inseamna si un numar foarte  mare de kilograme in plus . Acest lucru iti pune in pericol sanatatea  , dezvoltarea normala  a copilului si  se transforma intr-un motiv de depresie dupa nastere .” A manca pentru doi” este o expresie gresit inteleasa  si  se refera la responsabilitate si nu la cantitate. Cheia este dieta echilibrata  din perioada sarcinii care sa asigure toti nutrientii necesari evolutiei sarcinii si o acumulare ideala de kilograme, intre 10 si 15.

„JURNAL DE GRAVIDA – CUM SA-TI CONTROLEZI GREUTATEA SI SA AI UN COPIL SANATOS” este un ghid practic cu sfaturi utile pentru femeile insarcinate sau cele care intentioneaza sa aiba un copil. Este experienta mea de femeie care a ramas insarcinata la 37 de ani , a reusit sa acumuleze doar 10 kg in sarcina, a nascut natural un copil sanatos si a revenit la fomele initiale in doar 10 saptamani dupa nastere. Programul cuprinde:

– Toate informatiile care m-au ajutat in perioada sarcinii in format pdf pe email

-Meniul meu complet pe parcursul celor 9 luni de zile adica peste 300 de zile de meniu diferit

– Sfaturi despre revenirea in forma dupa nastere

-O serie de retete de mancaruri ideale pentru femeile insarcinate care vor sa-si controleze greutatea si sa aiba o sarcina usoara.

-Povestea sarcinii mele si a nasterii scrise in timp real cu trairile si emotiile de atunci

ACEAST PROGRAM NU ESTE O LUCRARE ŞTIINŢIFICĂ ŞI NU ARE PRETENŢIA UNEI REŢETE MINUNE CARE FUNCŢIONEAZĂ FĂRĂ EXCEPŢIE. ESTE EXPERIENŢA MEA ŞI, ÎN SPERANŢA CĂ POATE AJUTĂ, AM SCRIS-O. DIETA ŞI SFATURILE PE CARE AM DECIS SĂ VI LE ÎMPĂRTĂŞESC M-AU AJUTAT SĂ NU ACUMULEZ MAI MULT DE 10 KILOGRAME, SĂ AM ENERGIE PE DURATA SARCINII ŞI ÎN FINAL SĂ NASC NATURAL UN COPIL SĂNĂTOS.

CARTEA A FOST SCRISA IN TIMP REAL, PE PARCURSUL SARCINII SI REFLECTA SENZATIILE SI TRAIRILE MELE DE ATUNCI. DUPA 4 ANI I-AM FACUT UNELE COMPLETARI LEGATE DE DIETA SI RECUPERAREA MEA DUPA NASTERE PE CARE NU LE-AM CUPRINS IN PRIMA EDITIE

Completeaza urmatorul formular pentru a comandaSunt de acord cu Termenii si conditiile si am inteles ca platile sunt finale, sumele platite nefiind rambursate in nici o situatie, indiferent de metoda de plata.
SUNT DE ACORD CU PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE CONFORM GDPR

METODA DE PLATA


PRET 50.00 RONSigla PlatiOnline.ro