VREI SA FII IN CEA MAI BUNA FORMA LA PLAJA ?

AM SOLUTIA POTRIVITA PENTRU TINE

FARA TIMP PIERDUT
FARA BANI ARUNCATI PE FEREASTRA
FARA ECHIPAMENTE SUPLIMENTARE
4 SAPTAMANI DE REGIM ALIMENTAR + 5 ANTRENAMENTE PENTRU ACASA = SUPERSILUETA DE PLAJA LA UN PRET PROMOTIONAL: 53 RON

 


SUPERSILUETA DE PLAJA BY CARMEN BRUMA este un program de slabire si remodelare corporala adresat tuturor celor care vor sa obtina o imbunatatire considerabila a formei fizice in doar o luna de zile inainte de concediu, vacanta , luna de miere sau orice alt eveniment la care vrei sa arati “traznet”!

CE CUMPERI :

VEI PRIMI PE MAIL:

–   4 saptamani de regim alimentar cu 3 mese zilnice , diverse de la o zi la alta, bazate pe regulile nutritiei sanatoase. Dieta cuprinde reguli generale ,retete pentru prepararea anumitor mancaruri si produse recomandate, in total 100 de pagini in format pdf

–   8 video uri cu antrenamente pentru acasa ( 5 antrenamente, intro, incalzire si stretching) pe care le primesti pe mail sub forma unui link! Antrenamentele sunt concepute special pentru a fi facute in orice fel de spatiu, fara echipamente suplimentare si care iti lucreaza tot corpul. O caracteristica importanta este faptul ca niciun antrenament nu dureaza mai mult de 20 de minute si iti lucreaza toate grupele de muschi principale.

– accesul in grupul de motivare si sustinere de pe fb SLABESTE CU CARMEN BRUMA unde veti putea primi raspunsuri la intrebari si interactiona cu alte persoane care tin dieta

Programul poate fi repetat de mai multe ori pana cand obtineti rezultatele dorite ! Antrenamentele pot fi urmate pe termen lung nu doar in perioada dietei.

SUPERSILUETA DE PLAJA BY CARMEN BRUMA este o solutie simpla si eficienta pentru persoanele foarte ocupate care nu au timp sa mearga la sala dar isi doresc sa slabeasca intr-un mod sanatos si sa introduca miscarea in rutina zilnica. 20 de minute in confortul propriei case si o dieta cu alimente pe care sa le gasesti la orice supermarket reprezinta solutii viabile pentru oricine!

PROGRAMUL SE COMANDA COMPETAND FORMULARUL DE MAI JOS! PLATA SE FACE CU CARDUL SAU PRIN POSTA ROMANA. DUPA APROBAREA PLATII VETI PRIMI UN MAIL CU PROGRAMUL ( DIETA IN FORMAT PDF SI UN LINK CU ANTRENAMENTELE). CAUTATI MAILUL INCLUSIV IN SPAM SAU JUNK!

PRET PROMOTIONAL 55 RON

COMANDA ACUM

Completeaza urmatorul formular pentru a comandaSunt de acord cu Termenii si conditiile si am inteles ca platile sunt finale, sumele platite nefiind rambursate in nici o situatie, indiferent de metoda de plata.
SUNT DE ACORD CU PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE CONFORM GDPR

METODA DE PLATA


PRET 55.00 RONSigla PlatiOnline.ro