TERMENE SI CONDITII

Programele si denumirile tuturor programelor BY CARMEN BRUMA precum si toate elementele  componente: grafica site, design, bannere sunt marca inregistrata si apartinand lui CARMEN BRUMA si SUPLA SI SANATOASA SRL si sunt protejate de legislatia proprietatii intelectuale (drepturi autor, respectiv drepturi de proprietate industriala) din România si din orice alt teritoriul al lumii, indiferent daca acest lucru este sau nu mentionat in mod expres.

Reproducerea, distributia si orice alt tip de utilizare neautorizata a programului si/sau a elementelor sale componente sau a informatiei continute SUNT INTERZISE si se pedepsesc conform legii civile, contraventionale si penale.

Programele  BY CARMEN BRUMA sunt valabile pentru persoanele sănătoase si majore SI SE URMEAZA PE PROPRIA RASPUNDERE. Cei care suferă de diverse afecțiuni, intolerante ar trebui să ceară acordul medicului.

Îți recomand să consulți medicul înainte de a începe programul. Acesta ar trebui să știe care este starea ta de sănătate, istoricul medical și să te ajute să rezolvi eventualele incompatibilități. Toate programele alimentare se țin pe PROPRIA RĂSPUNDERE. Procesul de slabire  variază, LA ORICE DIETA, in funcție de strictețea cu care urmați regimul, compozitia corporală, numarul de kilograme, istoricul de diete pe care-l aveți, nivelul de activitate fizică, vârsta etc.

 

Drepturile utilizatorilor

Utilizatorii au dreptul de a descarca ( materialul pdf) si utiliza continutul numai pentru uzul personal, individual si necomercial. Distribuirea ( forwardar -area) catre alte mailuri/persoane este interzisa si nu garanteaza functionarea programului in continuare in bune conditii.

Accesul la programul/programele cumparate este garantat cat timp functioneaza site-ul si cumparatorul respecta conditiile cu care a fost de acord la achizitionarea produsului prin bifarea capitolului “ Termene si conditii” . Pierderea/stergerea mailului, distribuirea lui unor alte persoane nu implica obligatia vanzatorului ( Supla si Sanatoasa SRL) de retrimitere a mailului si necesita o noua achizitionare a programului.

Preluarea de informatii de catre alte site-uri poate fi facuta, fara costuri, numai in limita a 500 de semne, dar fara a se depasi un sfert din continutul in cauza, cu obligatia utilizatorului de citare a sursei care va fi insotita de link catre site.

Accesul la prezentul site precum şi folosirea lui sunt permise numai în concordanţă cu termenii şi condiţiile de mai jos şi cu legea statului român.

Daca utilizati produsele si serviciile oferite de site-ul www.carmen-bruma.ro inseamna ca sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos.

Continuand sa utilizati site-ul, acceptati/sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate in cele ce urmeaza:

Carmen Bruma si SUPLA si SANATOASA SRL pot  schimba, suspenda sau intrerupe, in orice moment, fara a anunta in prealabil, site-ul www.carmen-bruma.ro.

Carmen Bruma poate limita accesul pe site ori la anumite parti din acesta. Totodata, Carmen Bruma poate limita accesul la anumite facilitati din site si poate aduce limitari de acces anumitor ID-uri fara notificari si fara vreo raspundere.

Sunteţi de acord ca, prin exercitarea libertăţii proprii de decizie şi fără notificare sau răspundere faţă de dumneavoastră sau de orice terţ, Carmen Bruma poate elimina imediat ID-ul dumneavoastră de utilizator, respectiv şterge sau îndepărta din site orice conţinut asociat cu ID-ul dumneavoastră de utilizator. Printre motivele unei asemenea eliminări se numără, fără insa a se limita, încălcarea prevederilor Termenilor si Conditiilor de utilizare a site-ului.

Carmen Bruma poate schimba continutul site-ului in orice moment, poate aduce modificari de structura, continut si accesibilitate, poate sista furnizarea informatiilor pe site, fara un acord prealabil si fara vreo notificare catre dumneavoastra utilizatorii, societatea nefiind raspunzatoare pentru niciun prejudiciu adus persoanelor care utilizeaza acest site.

 

Modificarile devin efective in momentul publicarii lor pe site.

Site-ul pe care l-ati accesat este un site internet care furnizeaza informatii si servicii ce fac obiectul acestor termeni si conditii.

Atunci cand accesati site-ul declarati ca sunteti de acord sa folositi acest serviciu numai in scopuri personale, individuale legale. Mai exact va obligati sa:

  1. a) nu modificati, copiati, distribuiti, transmiteti, afisati, publicati, reproduceti, acordati licente, creati produse derivate, transferati sau vindeti orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe/prin intermediul acestui site web;
  2. b) nu veti permite/nu veti autoriza vreo terta persoana sa foloseasca site-ul pentru a transmite sau a receptiona material care contravine oricarei legi sau dispozitii legale in vigoare, de natura obscena, amenintatoare, agresiva, defaimatoare, rasista etc;
  3. c) nu veti desfasura si nu veti permite desfasurarea activitatilor de cracking/hacking sau a atacurilor de genul ͞negarea serviciului͟ (Denial of Service); utilizatorii care violeaza securitatea site-ului, a sistemelor sau retelelor serverelor pe care acesta este mentinut pot fi actionati in instanta, civil si penal;

 

Prin accesarea si utilizarea acestui Site declarati ca sunteti de acord sa exonerati de raspundere si sa nu actionati Carmen Bruma si Supla si Sanatoasa SRL in justitie cu privire la orice pretentie ridicata de catre un tert, rezultata din utilizarea Site-ului si a Internetului, cat si cu privire la orice pierdere (directa, indirecta, pe cale de consecinta sau de alta natura), cost, actiune, proces, pretentie, stricaciune, prejudiciu, cheltuiala (inclusiv cheltuieli de judecata) sau alta raspundere, suferita in vreun fel ori provocata direct sau indirect de societate ca urmare a incalcarii/ignorarii de catre vizitator a acestor termeni si conditii.

Site-ul www.carmen-bruma.ro cat si continutul acestuia, sunt protejate de Legea drepturilor de autor din Romania, precum si de dispozitiile privitoare la copyright aplicabile pe teritoriul Romaniei.

Dumneavoastra nu puteti copia, stoca, modifica ori transfera sub alta denumire, in parte ori in intreg, site-ul si/sau continutul acestuia.

Exploatarea este libera, sub conditia non-comercializarii si respectarii termenilor si conditiilor impuse de catre Carmen Bruma si Supla si Sanatoasa SRL Orice forma de copiere, stocare, modificare, comercializare si/sau transmitere a continutului site-ului este expres interzisa.

Este expres interzisa publicarea prin CD, DVD, alte suporturi magnetice sau de alta natura, a materialelor publicate pe site Carmen Bruma nu raspunde de eventualele prejudicii, litigii existente, nascute ori izvorate in legatura cu/din copierea, stocarea, modificarea ori transferarea intregului ori a unei parti din continutul site-ului in orice mediu.

Toate informatiile prezentate pe site au caracter informativ. Folositi informatiile prezentate pe site numai pentru informarea personala.

Datele personale furnizate vor putea fi prelucrate si utilizate de catre Supla si Sanatoasa Srl si Plationline www.plationline.ro pentru comunicarea cu persoanele inregistrate si in scopuri statistice.

Carmen Bruma isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza aceste conditii in orice moment. Modificarile devin efective in momentul publicarii lor pe site.

 

RETURNAREA PRODUSELOR

Prin natura lor, programele BY CARMEN BRUMA se incadreaza in gama produselor care nu pot fi returnate.

Conform dispozitiilor Ordonantei nr. 130/2000, consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile (consumatorul si comerciantul) au convenit altfel:

  1. a) contracte de furnizare de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii termenului de 10 zile lucratoare;

 

  1. b) contracte de furnizare de produse sau servicii al caror pret depinde de fluctuatiile cursurilor pietei financiare care nu pot fi controlate de comerciant;

 

  1. c) contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid;

 

  1. d) contracte de furnizare a inregistrarilor audio, video sau a programelor informatice, in cazul in care aceste inregistrari sau programe informatice au fost desigilate de catre consumator;

 

  1. e) contracte de furnizare a ziarelor, periodicelor, jurnalelor magazin;

 

  1. f) contracte de servicii de pariuri sau loterii;

 

 

 

MODALITATI DE PLATA

-Card bancar Visa/Visa Electron, Mastercard/Maestro), plata fiind realizata in conditii de securitate maxima, fara a se percepe vreun comision suplimentar.

Plata va fi efectuata si procesata prin serviciul Plationline www.plationline.ro iar tranzactia va aparea pe extrasul de cont al clientului platitor cu denumirea CARMEN BRUMA

DIN MOMENTUL IN CARE PLATA VA FI EFECTUATA VETI PRIMI IN MAX 72 ORE PE MAILUL INDICAT  SAU IN SPAM PROGRAMUL BY CARMEN BRUMA ACHIZITIONAT daca datele personale (mailul) au fost scrise corect si sunt functionale ( adresa de mail). In cazul neprimirii va rugam sa trimiteti mail pe adresa contact@carmen-bruma.ro

ACEASTA DIETA SI ANTRENAMENTELE SE RECOMANDA PERSOANELOR MAJORE, CU DISCERNAMANT SI CU ACORDUL MEDICULUI!

PRIN ACHIZITIONAREA PRODUSELOR DE PE ACEST SITE UTILIZATORII SUNT DE ACORD IMPLICIT CU STOCAREA SI PRELUCRAREA DATELOR  CU CARACTER PERSONAL DE CATRE SUPLA SI SANATOASA SRL IN SCOPURI STATISTICE, CONTABILE SI DE MARKETING. DATELE POT FI TRANSMISE CATRE ALTE ENTITATI IN ACELEASI SCOPURI.

PRIN ACHIZITIONAREA PRODUSELOR DE PE ACEST SITE UTILIZATORII DECLARA CA ISI CUNOSC DREPTUL DE ACCES SI RECTIFICARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL ASA CUM SUNT REGLEMENTATE IN LEGEA 677/2001