3 SOLUTII EFICIENTE ANTICELULITA

1
21224

Sa ne intelegem , 99% dintre femei au celulita iar restul de 1% sunt martiene in vizita pe planeta noastra si le asiguram de ura noastra eterna :)!
Ce putem face noi pamantenele nu are legatura cu statul picior peste picior ( care favorizeaza aparitia celulitei) sau comoditatea . Iata 3 sfaturi simple care vor face diferenta:

1. FACETI SPORT IN MOD CONSTANT!  Combinati antrenamentele cardio ( alergarea , saritul corzii, bicicleta) cu exercitiile functionale cu propria greutate. Niciun masaj anticelulitic din lume nu va inlocui miscarea asa ca nu va amagiti!


2. EXCLUDETI  MANCAREA DE TIP FAST FOOD, PRAJELILE, CHIPSURILE, ZAHARUL RAFINAT , COFEINA, ALCOOLUL SI FUMATUL !


3. ASIGURATI ORGANISMULUI O HIDRATARE OPTIMA, 35-40 ml apa/ kg corp in conditii de efort si temperatura normale. Nu beti sucuri ambalate ci preparati-le singuri acasa si consumati-le imediat
Eu imi fac frecvent dimineata, cu ajutorul storcatorului prin presare la rece Kuvings un suc plin de antioxidanti , cu putine calorii, care stimuleaza metabolismul si digestia ,combate balonarea , lucruri importante in lupta cu celulita. Datorita presarii la rece vitaminele si enzimele din fructe se pastreaza intacte iar organismul poate beneficia de ele. Aveti reteta mai jos:


SUC DE GREPFRUIT ANANAS SI CORIANDRU
INGREDIENTE
2 grepfruit mari
Jumatate de lamaie
100g ananas
1 mana de coriandru proaspat

Am echipat aparatul cu sita pentru sucuri. Apropo, nu va ganditi ca e foarte greu de spalat pentru ca aparatul vine cu o perie speciala care permite curatarea sitei foarte usor. Fructele se spala, se curata si se introduc pe rand in storcator: grepfruit, lamaie, ananas, coriandru.

Sucul se bea imediat dupa preparare, in prima parte a zilei. Va recomand sa beti zilnic un astfel de suc ,timp de o luna , sa respectati si celelalte 2 sfaturi si cu siguranta veti observa diferenta.  Mai multe detalii despre storcatorul prin presare la rece Kuvings gasiti AICI

anticel mic 1anticel mic 2FOTO ( cover articol): VIVA/IONUT STAICU

 

 

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here