AM ALERGAT UN SEMIMARATON PENTRU CAUZA UNITED WAY

0
6204

In Romania, malnutritia la copii este o problema , aproape 30% dintre copiii fiind supraponderali sau subnutriti. Mai mult decat atat, mai putin de 10 % dintre copii practica un sport in afara programului de la scoala. Din pacate, multi parinti se afla in imposibilitatea de a le asigura orice fel de activitati extrascolare copiilor, din cauza lipsurilor materiale si a luptei lor de zi cu zi pentru strictul necesar.

United Way Romania si-a propus anul acesta sa ajute 100 de copii din familii sarace sa practice un sport si sa aiba o nutritie adecvata.  Cu ajutorul celor 310  persoane care au alergat la Semimaratonul International Bucuresti pentru United Way s-au strans fonduri in valoare de 20 000 de euro. Banii vor fi folositi pentru a asigura urmatoarele: produse alimentare sanatoase pentru o nutritie echilibrata, articole sportive de imbracaminte, echipament sportiv specific, training-uri si costurile de transport, consiliere in ceea ce priveste nutritia si efectuarea unui screening de sanatate la inceputul si la sfarsitul programului pentru toti beneficiarii.

Multumesc United Way pentru ca m-ati facut parte din acest proiect si ati dat un sens atat de frumos pasiunii mele de a alerga! DSC_3075DSC_3588DSC_3641DSC_3733DSC_3597IMG_20160515_130148

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here