BAUTURA DIN CEREALE PENTRU GRAVIDE ACTUALE SI VIITOARE

2
1988

Dragi gravide prezente sau viitoare, am o veste buna, sper, pentru voi. Am hotarat sa revizuiesc cartea pe care am lansat-o imediat dupa nastere ” JURNAL DE GRAVIDA- CUM SA-TI CONTROLEZI GREUTATEA SI SA AI UN COPIL SANATOS”si sa o fac disponibila online aici pe site in speranta ca experienta mea le va fi de folos celor care sunt sau planuiesc sa ramana insarcinate. Eu am acumulat in sarcina 10 kilograme controlandu-mi cu atentie meniul si facand sport moderat, am nascut natural la 37 de ani un copil de 3,400 kg iar in 2 luni si jumatate dupa nastere mi-am recuperat silueta. Evident ca in ultima vreme am rememorat etapele sarcinii si am retrait multe din momentele frumoase mai ales ca Vladut e fascinat acum de perioada in care a fost la mami in burtica 😊.

M-am gandit chiar sa va invit la o cana de INKA sa povestim mai multe daca va intereseaza subiectul asa ca astept sa-mi dati de veste 😊. Apropo de INKA, scriam intr-un articol recent despre schimbarile pe care le-am facut in ultima vreme vizavi de aportul de cofeina in partea a doua a zilei. Dupa amiaza cand nivelul meu de energie scade si am nevoie de un mic ajutor, am inlocuit cafeaua pe care obisnuiam sa o beau cu o ceasca de INKA. E o solutie foarte buna pentru cei care nu vor sau nu au voie sa consume cofeina, de exemplu cardiaci, femei gravide sau care alapteaza, hipertensivi sau copiii mai mari. Contine un amestec de cereale, orz, secara, cicoare si sfecla de zahar si are o traditie si o reteta neschimbata de 47 de ani. E o sursa de fibre, vine cu doar 14 cal pe portie, poate fi consumata in orice moment al zilei si nu continue conservanti sau aditivi artificiali.

Se prepara foarte usor si poate fi combinata cu diverse ingrediente. Pe www.bauturainka.ro gasiti o multime de retete atragatoare pe care le puteti modifica dupa gustul personal sau aportul caloric pe care vi-l permiteti. Va las mai jos o varianta pe care pot sa o incerce gravidele dar nu numai:

 

CAFEA VANILATA

 

INGREDIENTE

2 lingurite de INKA

O jumatate de pastaie de vanilie

2 lingurite de miere

30 ml lapte incalzit

200 ml apa fierbinte

Se razuie pastaia de vanilie si se pune in cana peste 2 lingurite de INKA. Se adauga apa fierbinte si laptele incalzit peste. Adaugati mierea cand amestecul se mai raceste pana la aproximativ 40 grade C.

 

Pe curand!

2 COMENTARI

  1. Mulțumesc pentru tip:) de unde se poate cumpăra bautura Inka? Se poate cumpăra online? Eu as fi interesata sa pot achizitiona cartea ta in format pdf, kindle sau versiune online. Mersi!

  2. O daa, Inka e cea mai buna , eu o beau doar cu lapte de cocos si e ffff bunaam renuntat la cafea de un an si de atunci am ramas cu Inka.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here