DACA VREI SA MISTI LUMEA, INCEPE CU TINE!

0
5508

Acesta este sloganul celei de-a 8 a editii a Maratonului DHL, eveniment al carui ambasador sunt de 3 ani si pe care-l astept cu nerabdare de fiecare data.

În fiecare an Maratonul DHL Ştafeta Carpaţilor susţine o cauză. În 2017, la fel ca in anii trecuti, sprijinim sportivii paralimpici români în efortul lor de a repeta performanţele fantastice de la Olimpiada de la Rio. Toate fondurile provenite din taxa de inscriere merg catre Comitetul National Paralimpic  si de acolo la sportivii care se pregatesc pentru  JO de la Tokyo 2020.   Fondurile strânse depășesc 112,000 de euro și au fost donate de-a lungul timpului mai multor ONG-uri: Fundația Hospice Casa Speranței, Asociația Noi Orizonturi – Familia, Fundația Light Into Europe, Salvați Copiii România şi Comitetul Naţional Paralimpic. Daca vreti sa fiti alaturi de noi sau doar sa sprijiniti cauza, inscrieti-va pe www.maratondhl.ro pana pe 30 mai.  Puteti veni si cu copiii, exista o cursa speciala pentru ei. O alergare in aer curat de munte e cea mai sanatoasa distractie.

Traseul este senzational si e o provocare pentru orice alergator. Am alergat in 2015 proba de semimaraton individual iar de 2 ani alerg semimaraton stafeta. Anul acesta am marea onoare de a face echipa cu 2 campioane olimpice , Constantina Dita si Gabi Szabo si am ceva emotii :). Alergarea montana e mult mai dificila decat cea pe asfalt iar pantele nu au fost niciodata favoritele mele. In speranta ca veti fi convinsi sa va inscrieti va las mai jos cateva imagini de la editiile trecute

0334-liviugaina-c2-1-549-515-105-ilXrs0335-liviugaina-c2-1-549-515-105-ilXrs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here