DESPRE CONSPIRATII, PETE SI CUM SCAP DE ELE :)

0
6558

Daca vreti sa va razbunati pe mine dintr-un motiv sau altul, faceti-i cadou lui Vladut un set de carioci. Va trebui sa va inscrieti insa pe o lista de asteptare pentru ca a primit deja vreo 4 pachete 🙂 …Le-a incercat, evident, pe toate body-urile si bluzitele deschise la culoare, pe degetele din dotare, pe camasa mea preferata si am salvat la mustata ( pana acum) canapeaua alba din sufragerie. Nu pentru mult timp, probabil ,pentru ca pare  urmatoarea victima sigura. Stiu ca nu sunt singura mama “asaltata” de petele facute de copil si lucrul asta ma ajuta.

Am descoperit recent pe www.conspiratia-bebelusilor.persil.ro multe situatii in care m-am regasit. Probabil si Vladut al meu face parte din conspiratia bebelusilor hotarati sa pateze tot ce le iese in cale :)! Are un talent incredibil de a se murdari exact in secunda in care e imbracat si ne pregatim sa iesim din casa iar zambetul lui sugubat e dezarmant. Iar daca a ratat cumva momentul, in lift, rezolva cazul cu siguranta :). Din fericire Persil are solutii pentru toate tipurile de pete, indiferent cat de dificile ar fi ele.

In plus,  AICI  40_ro_small-1gasiti si un concurs cu un premiu tentant, detergent Persil pentru 1 an!!!! Va las in continuare sa urmariti un video foarte simpatic despre conspiratia bebelusilor si solutiile Persil impotriva petelor

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here