SUC GREEN DETOX PENTRU REDUCEREA POFTEI DE MANCARE SI IMBUNATATIREA DIGESTIEI

3
14459

S-au terminat sarmalele, soriciul si cozonacii asa ca a venit momentul sa eliminam „urmele” lasate de acestea in corpul nostru adica ceva toxine, senzatie de disconfort gastric si, probabil, cateva kilograme in plus. Daca recunoasteti personajul descris mai sus 🙂 , va propun o metoda usor de pus in practica si eficienta pentru a va reveni in forma. Incearcati , pentru inceput, sa mancati la fiecare masa o salata de legume proaspete si sa beti zilnic, in loc de gustare, un suc DETOX obtinut prin presare la rece. Retete gasiti pe  Kuvings Romania  ultima inovatie in materie de storcatoare prin presare la rece, alaturi de care am lansat campania „DETOX. ACASA”. Mai multe detalii despre aceasta campanie gasiti AICI.
Video-ul de mai jos contine  o reteta din aceasta campanie,  usor de facut acasa,  un suc verde, excelent pentru pierderea kilogramelor acumulate de sarbatori, imbunatatirea digestiei si scaderea poftei de mancare.

Detalii despre Kuvings AICI

3 COMENTARI

  1. Buna Carmen,

    Ti-am citit rețetele de suc de detox si cea cu brocoli si spanac (“Green Detox Power”) pare interesanta; Ai putea te rog sa ma ajuti cu niste recomandari?
    Este bine sa inlocuiesc masa de seara cu un astfel de suc (2-3 seri pe saptamana)? Dupa parerea ta, influenteaza cu ceva kg in plus daca il beau dupa 19:00 seara (cu 3 ore inainte de culcare)?

    Multumesc.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here