CUM DAI JOS SIGUR SI SANATOS KILOGRAMELE ACUMULATE DE PASTE

7
59713

Se apropie 1 Mai iar vacanta de vara nu e departe ! In curand vei proba hainele de vara, pantalonii scurti si costumele de baie. Gasesti mai jos cateva solutii concrete care sa te ajute sa fii multumita de aspectul tau fizic:

1.Daca vrei sa dai jos kilogramele acumulate de sarbatori si vrei un meniu concret, accesibil si eficient, comanda programul pentru slabit INTRA IN ROCHIA DE MIREASA BY CARMEN BRUMA! Detalii si comenzi AICI ! Persoanele care achizitioneaza programul, sunt acceptate intr-o comunitate inchisa pe fb unde beneficiaza de sfaturi, suport motivational si antrenamente!

2. Incearca sa elimini pentru inceput alimente precum; cascavalul ,branza topita, feta, porumbul fiert, chips-urile, covrigei, produse de patiserie din faina alba, mezelurile, dulciurile si bauturi gen : alcool, sucuri dulci, frappe-uri

3. Nu manca nimic dupa apusul sorelui sau macar cu 3-4 ore inainte de culcare

4. Fa miscare de 4-5 ori pe saptamana. Poti sa mergi la sala, sa alergi in parc , sa sari coarda sau sa te antrenezi acasa. Oricare dintre variante poate functiona cu conditia sa fii perseverent. Gasesti pe canalul meu de youtube mai multe exemple de antrenamente!

 

 

5. Evita sa mananci la masa de seara carbohidrati de genul orez, paine, paste, mamaliga.

6. Mananca fructe la 1-2 ore inainte sau dupa masa dar pana in ora 15

7. Incepe ziua cu un pahar mare de apa pe stomacul gol. Organismul dupa somn este deshidratat iar pentru a slabi corpul are nevoie de apa. Necesarul de apa este 30-35 ml pe kg/corp!!!

7 COMENTARI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here