STIU CE VOI FACE PE 1 IUNIE :)

3
5979

Prin anii ’90 s-a difuzat pentru prima data in Romania serialul de animatie Testoasele Ninja. A avut un succes nebun, toti copiii si, probabil, adultii stateau nemiscati in fata televizoarelor in momentul in care incepeau celebrele desenele animate. Cred ca in perioada aceea s-a dublat consumul de pizza in Romania 😉, mancarea favorita a personajelor, pe care o devorau cu o pofta molipsitoare. Imi amintesc ca ,desi nu-mi placea pizza , dupa ce ma uitam la “Testoasele Ninja” as fi mancat una :).  De ceva vreme prin Bucuresti au aparut afise cu celebrele testoase care vin in Park Lake pe 1 iunie. Vladut le-a remarcat imediat si a inceput sa ma intrebe. I-am povestit pe scurt si am fost surprinsa ca a retinut din prima numele personajelor si povestea. Si cum nu stiam ce sa facem de Ziua Copilului, iata ca testoasele ne-au facut programul. Mergem in Park Lake sa vedem parada dar nu numai. Am intrat pe www.parklake.ro si iata ce am mai aflat:

În perioada 1–3 iunie,zilnic, in intervalul orar 14:00 – 20:00, în ParkLake, copiii și parinții  sunt așteptați să se distreze la atelierele creative, dar și în zonele special amenajate pentru ei cu ocazia venirii Țestoaselor Ninja.

Astfel, participanții vor putea interacționa cu îndrăgitele personaje și vor putea pătrunde în universul acestora prin intermediul zonei Xbox și a zonei foto amenajate pentru ei, dar și prin participarea la activitățile tematice.

La atelierele creative, cei mici vor putea realiza, folosind diverse materiale, propria mască, astfel încât să se asemene Țestoaselor Ninja. În plus, vor învăța cum să realizeze o replică în miniatură a personajelor preferate folosind tehnica origami, vor decora baloane verzi în tematica evenimentului, cu ajutorul hârtiei creponate, și vor picta țestoase din lut pe care le vor lua acasă. Iar pentru copiii curajoși, care vor să fie asemeni personajelor preferate, se găsesc surprize destule la colțul de face painting.

De asemenea, zilnic în intervalul orar 16:00 – 17:00, tinerele Țestoase Ninja vor defila în ParkLake, oferind un spectacol unic și o paradă pe măsura renumelui lor pentru publicul centrului comercial

Copiii care vor să continue distracția si după joaca alături de Țestoasele Ninja, vor avea parte de încă o surpriză: tot pe 1 iunie, cel de-al doilea spațiu Kiddo Play Academy își deschide porțile pentru copiii din ParkLake. Situat la etajul 1 al centrului comercial, acesta este un loc de joacă cu un concept unic și inovator denumit EDUTAINMENT. Creat special pentru cei mici, noul spațiu se întinde pe o suprafață de aproximativ 1200 mp și are ca tematică natura, urmărind să dezvolte abilitățile, talentele și cunoașterea copiilor prin joacă și experiențe noi.

Ne vedem la Park Lake!