PROVOCAREA LUI BRUMA NR 2 -14 ZILE FARA CARBOHIDRATI RAI SI 5 MINUTE DE EXERCITII ACASA

15
36647

Dupa succesul neasteptat al primei provocari, 14 zile fara zahar, am revenit cu una noua si un pic mai complicata pentru ca mi-ati cerut si o parte de miscare. Asa ca timp de 14 zile vom incerca sa mancam mai putini carbohidratii simpli (nu-i vom putea elimina), mai multe legume si vom face zilnic 1 exercitiu timp de 5 minute. Concret, vom avea urmatoarele 3 REGULI de respectat incepand de pe 15 noiembrie si pana pe 28 noiembrie:

 1. NU AVEM VOIE NICIUN PRODUS CARE SA CONTINA FAINA ALBA SI ZAHAR ADAUGAT (INCLUSIV MIEREA ). Putem manca cereale integrale ( fara zahar), paine din)faina integrala, orez brun, mamaliga, quinoa, mei, amaranth, porumb , cartofi ( nu prajiti, nu chipsuri) plus leguminoase; fasole, mazare, naut, linte si fructe proaspete ( nu uscate, confiate sau compot).
 2. LA FIECARE MASA E OBLIGATORIE O SALATA DE LEGUME PROASPETE IAR IN FIECARE ZI TREBUIE SA AVEM IN MENIU MINIMUM 5 LEGUME DIFERITE.
 3. IN FIECARE ZI FACEM TIMP DE 5 MINUTE URMATORUL EXERCITIU CARE SE NUMESTE CATARATORUL SAU MOUNTAIN CLIMBERS. GASITI IN VIDEO UL ATASAT EXERCITIUL CARE SE VA EXECUTA TIMP DE 30 SEC APOI PAUZA 10 SEC SI TOT ASA PANA SE TERMINA CELE 5 MINUTE. E un exercitiu complex in care lucreaza foarte bine abdomenul , bratele si toata zona mediana (core muscle).

15 COMENTARI

 1. Cam aiurea daca ii faci baie copilului la ora 22:30…il culci la 00:00? Am si eu o provocare pentru tine: sa fi parinte 14 ore! Ce zici, incerci? Nu te obosi sa raspunzi ca nu mai intru in porcaria asta de pagina vreodata … bleah

  • @Adina
   Cam aiurea ”sa fi parinte” 14 ore . Plus ca…esti un parinte agramat. Restul orelor ce esti?
   Nu te obosi sa raspunzi.

 2. Adina, unii mai avem si joburi..si eu sunt parinte, duc copiii la gradi-scoala si apoi la Job si apoi la cumparaturi si apoi ii iau acasa si apoi etc…ce inseamna ca sunt mai Putin parinte? sau viata se rezuma la a fi parinte 14 ore pe zi si atat?

  si apoi nu stii tu de ce ii face baie asa tarziu, vrei acum sa vina cu un pomelnic de explicatii? la ai mei s-a mai intamplat sa doarma la pranz mult si apoi sa nu vrea oricum la culcare etc..

  iar tu continua sa crezi ca daca esti parinte 14 ore pe zi ti-ai rezolvat viata. stai dupa fundul copilului non stop si Doamne fere’ sa te preocupi si de tine: de jobul tau, de corpul tau , de toate porcariile de pe pagina asta :).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here